Percy tog sig af "tættest på flag" og
Headeh Sabour havde det længste drive på hul 3
Per Tietze (3) Jens Erik Jensen (2)
og dagens vinder Sven Hastel
Dagens Early Bird bød på to dobbelt vindere. Per Tietze (som hjembringer præmier stort set hver gang) var på det vindende hold sammen med Percy Jacobsen og Jørgen Hertz med flotte 48 holdpoint. Der var kun 1 point mellem holdene på 2, 3, 4, og 5 pladsen (42-39). Så der var kamp om "podiepladserne". Per besatte også 3. pladsen i den individuelle konkurrence.

Dagens anden dobbelt vinder blev Percy som ud over at være på det vindende hold også kom tættest på flaget på hul 4.

Længste drive på hul 3 havde Headeh Sabour som i den sidste bold på hullet lige satte alle på plads med et meget langt lige drive.

Dagens vinder blev Sven Hastel med flotte 23 point. Nummer to blev Jens Erik Jensen (21 point) og Per tog som nævnt 3. pladsen (20 point). Han måtte dog kæmpe hårdt for placeringen. Kirsten Hansen havde også 20 point, så Per vandt pga. laveste handicap. Der var 3 spillere med 19 point, bl.a. Headeh.

Dejligt at se at damespillerne kan være med i toppen. Kirsten med en 4. plads, Headeh med længste drive og en en 5. plads og en ren "damebold" (Annie, Headah og Kirsten) blev nummer 4 i holdturneringen.

Matchen blev afviklet i strålende vejr og denne gang var der 21 deltagerer med 7 "førstegangs Early Birder". Dejligt at se.

Vi har opdateret handicaps efter gældende regler og liner op til en ny Early Bird den 26. juni.

Se hele resultatlisten fra dagens match.