onsdag den 26. juni 2013

Lidt på det jævne

Kun fire vindere i dag onsdag den 26/6
Kirsten (3.plads) Sune (2.plads) Hans (1.plads)
og endnu en Hans (længste drive)
Mange af dagens deltagere var ikke helt tilfreds med spillet og enkelte gav udtryk for at det var helt elendig. Men sådan er golfspillet. Heldigvis var der også nogle, som kunne være tilfredse med deres indsats i dag. Førstepræmien blev vundet af Hans Thomassen  med 19 point. På henholdsvis 2. og 3. pladsen kom Sune Topperup og Kirsten Hansen, begge med 18 point. Så Kirsten blev igen udplaceret pga. af reglen om laveste handicap, men denne gang fik hun dog metal med hjem. Resultatliste her.

Det så længe ud som om præmien for længste drive på hul 3 ikke skulle uddeles, men så kom Hans Thomsen endelig forbi hullet og landede et drive på fairway (var det dagens eneste?). Til gengæld beholdt Early Bird Teamet præmien for tættest på flaget idet ikke en eneste ramte green på hul 6. Så der kan måske være noget om at det ikke var dagen for en del deltagere. Der var flere som godt kunne bruge lidt trøst. Men ham som ved lodtrækning var berettiget til at få en lille trøstepræmie var gået hjem, så den blev også hos Early Bird Teamet.

Jens indtaster scorer i Golfbox
Denne gang prøvede vi med løbende start i stedet for gunstart. Efter matchen var tilbagemeldingen at langt de fleste foretrækker gunstart. Især på grund af det sociale element. Det har vi taget til efterretning, så fremover vil alt være ved det gamle med gunstart. Holdturneringen har vi dog droppet (indenfor 2 køllelængder dog ikke nærmere flaget). Og der bliver den foreløbelig liggende.

Denne gang var der 15 deltagere. Der var tre som brændte os af uden afbud. Og det er vi ikke så glade for. Til gengæld er vi glade for at der hver gang var være nye "Early Birder" til start. Der har været 46 forskellige deltagere til de 6 Early Birds i år.

Vi sadler op til en ny match onsdag den 10/7, hvor vi mødes kl. 0930 med gunstart kl.1000.