søndag den 23. juni 2013

Nyt format skal afprøves

Når vi afholder den næste Early Bird onsdag den 26/6 vil vi som et forsøg prøve med løbende start i stedet for gunstart. Årsagen er at alle derved starter på hul 1 og ingen skal helt ud i den yderste ende af banen for at starte.

Vi vil gå i 4-bolde og der vil kun være 8 minutter mellem starttiderne. Det kræver at alle er indstillet på at få spillet til at flyde ved f.eks. at være klar når det er ens tur til at slå. Vi opforderer IKKE til sjuskeri eller japperi, men blot til at alle medvirker til et fornuftigt flow i spillet.

Vi er opmærksom på at de første bolde vil have nogen ventetid før den sidste bold er inde. Til gengæld kan vi love at resultatlisten vil være klar ganske få minutter efter sidste bold har afleveret scorekort.

Hvis du har tilmeldt dig email beskeder i Golfbox vil du tirsdag aften senest kl. 2000 modtage en email med din starttid. Samtidig kan du se og evt. selv udskrive startlisten fra Golfbox.

Vi vil også lade holdturneringen udgå idet vi ikke mener at den har nogen værdi i sin nuværende form. Desuden sætter en holdturnering nogle begrænsninger.

Som nævnt er det et forsøg. Så må vi se efter matchen hvad vi vil fremover. Og vi hører naturligvis gerne deltagernes mening.

Vi beder alle være på første tee i god tid. Udlevering af scorekort og betaling af matchfee sker som sædvanlig til Early Bird teamet. På onsdag er det Christian der tager sig af dette. Hvis han ikke er ved Backtee shoppen finder du ham ved første teested.

Der er stadig masser af pladser på onsdag og du har frist til tirsdag kl. 1800 for tilmelding.