søndag den 5. maj 2013

Vindere 1. maj


Vinderne: Christian (2), Kenn-Jann (1) og Jørgen (3)
Det vindende hold  Christian, Emil og Kenn-Jann
For første gang prøvede vi at indtaste scorerne i Golfbox umiddelbart efter matchen. Det virkede fint og vi havde dermed det endelige resultat inden præmierne blev uddelt.

Vi havde lidt opstarts- og tekniske problemer, så det tog desværre lidt tid - hvilket vi beklager. Men det lærte vi også af, så næste gang vil vi have resultatet at både den individuelle række og holdmatchen før der er nogle der når at blinke med øjnene.

Kenn-Jann var med for første gang i lang tid og løb med førstepræmien. Han var også med på det vindende hold. Så det var en god dag for Kenn-Jann.

Emil havde et rigtig langt drive på hul 3. Det lå lige midt på fairway, så der var ingen tvivl om hvem der skulle have præmien for længste drive. Tim var faktisk den eneste der kom på green på hul 7 og dermed løb han med præmien for tættest på flaget.

Birgit Flint mente at der også skulle være en præmie for korteste drive (mon det var hende?). Men der er der altså ikke, men i stedet kunne Birgit hjemtage en håndfuld tees som trøstepræmie.

Længste drive Emil og tættest på flag Tim
Det var 20 deltagere i matchen den 1. maj. Vi spiller igen den 15. maj. Tilmelding i Golfbox.