onsdag den 16. april 2014

John Olsen suveræn vinder af Åbningsmatchen

Jens Erik Jensen, Kirsten Hansen og John Olsen
John gik en flot runde i kun 4 slag over par og scorede 23 stablefordpoint. Kirsten Hansen var lidt mere beskeden med 20 point på andenpladsen. Tre spillere havde 17 point, som var nok til trediepladsen. Den gik til Jens Erik Jensen, som var den blandt de tre med det lavest handicap. Foruden en statuette var der gavekort, vin og chokolade til de tre.

Patrick skriver sig ind til Annie og Christian
Kenn Christoffersen havde længste drive på hul 8, og Paul Nielsen var tættest på flaget på hul 4 (9,50 meter fra flaget). Putte konkurrencen blev vundet af Patrick Mckenna med et put 48 cm. fra hullet. Selvom puttet kun var omkring 5 meter var det et svært put som vi havde sat i dag. Vinderne fik alle lidt bolde med hjem. Dagens eneste birdie blev lavet af  Per Poulsen på hul 4. Et langt put? eller et put udefra? Per var ikke på listen over spillere tættest på flaget. Måske en forglemmelse?

Opvarmning før det går løs
Matchen i dag var samtidig den første i konkurrencen om at blive Årets Earlybirder. Men der er lang vej endnu. De 6 bedste resultater i de ialt 13 Early Bird matcher tæller i denne konkurrence. Vi er sikker på at det bliver et tæt opløb når vi når hen på sæsonen.

Efter matchen var der flere Early Birder som tog en times fællestræning med Sune på Drivingrangen. Bare lige for at få pudset svinget af.


Næste Early Bird spilles onsdag den 30. april. Tilmelding kan ske her.