onsdag den 21. august 2013

Matchen 21/8


Præmiebordet til matchen 21/8. Bemærk den belgiske kvalitets chokolade specielt importeret til Early Bird af Annie.



Dagens top 3. Fra venstre Sune Tobberup som besatte førstepladsen med 23 point. Læg mærke til at Sune har udskiftet kvalitets chokoladen med en god flaske vin. 

I midten Jens Erik Jensen som blev nr. 3 med 18 point og til højre Mark Wojdylo som blev nr. 2 med 20 point. De to sidstnævnte vandt desuden præmie i puttekonkurrencen. Mark med et put 7 cm. fra flaget og Jens med et put 6,5 cm. fra  flaget. Så det var vist fortjent at de begge fik nogle bolde med hjem for den bedrift. Ingen kom i hul.



Længste drive (ca. 185 meter) havde Per Svendsen, som var  forsvundet da fotografen var klar. Ingen kom på green på hul 6 som var målet for  "tættest på flaget". Der var en "dobbelt" trøstepræmie til Kethy Carlsen.



Fra puttekonkurrencen. John Olsen forsøger sig mens Kenn Christoffersen forsøger at læse puttet inden han skal prøve. Ingen af de to kom dog i præmierne. 

Vi vil allerede nu gerne gøre opmærksom på Early Birds afslutningsmatch med efterfølgende frokost den 25. september. Tilmelding er allerede åben (torsdag 22/8). Læs mere her.

På gensyn til næste match torsdag den 4/9.