onsdag den 24. juli 2013

Høj sol over City Golf


Fra venstre: Jørgen (3), Kenn (1) og John (2)
Det var virkelig en dejlig dag på golfbanen da vi onsdag afviklede Early Bird. Super sommervejr, godt humør og rigtig fine scores. Flest point fik Kenn Christoffersen og John Olsen. De fik begge ikke mindre end 28. I kraft af mindre handicap blev Kenn nr. 1 og John nr. 2. På 3. pladsen fik vi Jørgen Hertz med 27. Så der er foretaget en kraftig nedskrivning af de herres handicaps. Hele resultatlisten kan ses her.

Rasmus som gik i søen men også vandt puttekonkurrencen
Sven og Ken som vandt længste drive og tættest på flag.
Længste drive på hul 3 stod Sven Hastel for og puttekonkurrensen blev vundet af Rasmus Møller som lå blot 12 cm. fra hullet. Vi havde egentlig håbet på at uddele lidt flere præmier i denne konkurrence. Men der var ingen som kunne slå bolden i hul med et slag. Martin Kyndi lå længe til at vinde "tættest på flaget" med et drive som lå 169 cm. fra hullet. Men så placerede Ken Perzold sit drive 1 cm. tættere på og løb dermed med præmien for denne konkurrence. Der var også en lille trøstepræmie til Mads Vinding.

Det var som nævnt virkelig en varm dag. Om det var for at køle lidt af at Rasmus Møller gik i søen på hul 2 vides ikke med bestemthed. Men han kom i hvert fald så langt ud at han stod i mudder i knæene og ikke kunne komme op ved egen kraft. Heldigvis var der et par barmhjertige sjæle som kunne hive ham på land igen. Hvis det var for at fiske bolde så kan dette tjene som en advarsel. Det er åbenbart ikke en god ide.

Vi har reguleret deltagernes handicaps og det bliver spændende at se om dem med de mange point kan spille op til deres nye handicaps.

I dag var der 24 deltagerer og i Golfbox finder du allerede nu den næste Early Bird onsdag den 7/8.